Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ κύριο Αλέξη Τσίπρα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Υποψήφιους Βουλευτές κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ !! Πάρτε θέση για το ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ Γραμματικού – Μαραθώνα ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.


Λονδίνο   10-01-2015
Κύριε Κουλούρη Καλησπέρα,
Αυτό προσπαθώ εδώ και ημέρες αλλά δυστυχώς μάταια !!!
Εύλογα τα ερωτήματα ΣΑΣ και κοινά σε όλους ΜΑΣ. Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" που είναι άραγε ??????
Αυτό θέλουμε άλλωστε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ του ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ... τώρα "προεκλογικά" ...
είναι η μοναδική ΜΑΣ ευκαιρία!!!! Άλλωστε μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !!!!!
Μάταια όμως !!! Αλλά αυτός δεν είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ?????

Αυτή ΔΕN είμαστε ?? Φωνακλάδες, αντιρρησίες, εκφέρουμε άποψη ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ μη αποδοτικοί και πολλά πολλά  άλλα άσχημα χαρίσματα!!!! Τώρα που είναι ευκαιρία να πάρουμε κάποιες εγγυήσεις κάποιες δεσμεύσεις "εξαφανιζόμαστε" ή καλύτερα κοιτάμε "τι θα αποκομίσουμε προσωπικά" τα λεγόμενα "οφίτσια" !!

Ο ένας κάνει δημοσκοπήσεις από τα ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ο άλλος προωθεί την κόρη του για Βουλευτή, ο άλλος παλαιότερα τον είχε βοηθήσει να πάρει δάνειο το κυβερνών Κόμμα για την επιχείρηση του οπότε υποστηρίζει τα ΣΔΙΤ, ο άλλος ποιος ξέρει ???? Δεν είναι κακό !! Καλά κάνουν !! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου κύριε Καθηγητά Μου !!!
Αλλά αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ, αυτοί είμαστε !!! Και συζητάμε για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού - Μαραθώνα Φανταστείτε για θέματα Οικονομίας, Υγείας, Εθνικής Άμυνας κ.τ.λ.π. !!! Χάος !!!

Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη κατάρα στο τόπο ήταν τα χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Διαλύθηκαν τα πάντα !!!! Υπηρεσίες, οργανισμοί, Ένοπλες Δυνάμεις  ΔΕΝ έμεινε τίποτα όρθιο. Διάλυση σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Η Νέα Δημοκρατία με την "ανασυγκρότηση" του Κράτους μας έδωσε την χαριστική βολή.( Βλέπεις οι Πασόκοι υπάλληλοι- συνδυκαλλίστες- παρατρεχάμενοι  όλα αυτά τα χρόνια είχαν γίνει "μαέστροι" και δάσκαλοι στο πως θα κάνουν την "λαμογιά¨οπότε την μετέφεραν ( εκπαίδευσαν) και τους Νεοδημοκράτες συναδέλφους τους αργότερα!!!! Όλοι λίγο πολύ αρμέξανε με το τρόπο τους αυτό το Τόπο που λέγεται Ελλάδα. Και την αρμέξανε καλά !!!! Σήμερα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία είναι "σύμμαχοι"
!!! Αλήθεια ?? Σύμμαχοι μόνο σήμερα είναι ?? Μια ζωή στη "κουτάλα¨σύμμαχοι ΔΕΝ ήταν ??? Αναρωτιέμαι εγώ τώρα ???

Στο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται μια ευκαιρία λόγο αυτής της δύσκολης συγκυρίας να αποδείξει ότι είναι κάτι το διαφορετικό. Να φέρει την αλλαγή Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Το Κόμμα του 6% δεν είναι εύκολο να διαχειριστή ένα ποσοστό της τάξης του 30% και 40%.
Μοναδικός κριτής είναι ο Λάος. Εκείνος με την ψήφο του θα πρέπει να τιμωρήσει τα κόμματα του 40% και να τα στείλει στο 2%. δηλαδή εκτός Βουλής. Αλλά και τα κόμματα του 6% να φτάσουν γιατί όχι στο 40%.???
Υπάρχει μια διαφορά βέβαια.
Στέλνοντας ένα Κόμμα από το 6% στο 40% το κάνεις για δύο λόγους.

Α) Είτε γιατί πιστεύεις στην ιδεολογία του.
Β) Είτε γιατί το ψηφίζεις γιατί θέλεις να τιμωρήσεις τα άλλα Κόμματα, αλλά συγχρόνως θέλεις να τιμωρήσεις και το παρόν κόμμα που ψηφίζεις λέγοντας του ότι: Ορίστε !!Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα !!!!!  Για να σε δω τώρα ?? Τι θα κάνεις ?? Τότε φώναζες απλά για να φωνάζεις χωρίς να έχεις λύσεις ?? Τι θα κάνεις σήμερα στα σοβαρά προβλήματα του τόπου ? Πως θα τα διαχειριστής ?? Τότε οι φωνές ήταν για την Πολιτική σου ύπαρξη ???

Προσωπικά πιστεύω "Οριακή" αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε σε εφαρμογή το πολιτικό του πρόγραμμα. Τα θύματα πάντα είμαστε εμείς !!
Τα σενάρια αλλάζουν !!Ο στόχος και το θύμα παραμένουν τα ίδια.

Για αυτό λοιπόν !!!
Σταυρό ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ
ΝΑΙ στην αξιοκρατία.
ΟΧΙ στους Κομματικούς φελλούς
ΟΧΙ στους άσχετους...ΟΧΙ στους πονηρούς... στις ποντικομαμήδες !!!!
ΟΧΙ στην εσωκομματική μιζέρια και στα μίζερα αποκυήματά της.

Εγώ ωστόσο ακόμα περιμένω απάντηση από τον κύριο Αλεξόπουλο!! ( E-mail sent 29-03-2013)

Καλό βράδυ κύριε Καθηγητά

Κυριάκος Γκίκας

---------- Forwarded message ----------
From: Αλεξόπουλος Απόστολος <aalexopoulos@parliament.gr>
Date: 2013/3/29
Subject: ΑΠ: Fw: ΠΡΟΣ τον Αξιότιμο Κύριο Αλεξόπουλο - Καθηγητής στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Παν/μίου Αθηνών και Δ/ντης του Εργαστηρίου Γεωλογίας και Γεωλογικών Χαρτογραφήσεων του ιδίου τμήματος.
To: Kyriakos Gkikas <kyriakosgkikas@gmail.com>

 Αγαπητέ κ. Γκίκα,
Σας ευχαριστούμε για το αρχείο που στείλατε για το οποίο έχει ενημερωθεί ο κ. Αλεξόπουλος από χθες. Ωστόσο, δεν έχει προλαβει να το επεξεργαστεί λόγω υψηλού φόρτου εργασίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχετε απάντηση.
Εκ μέρους του Βουλευτή Απ. Αλεξόπουλου

Γιάννης Ματιάτος
Επ. Συνεργάτης
Τηλ. Γραφείου: 210-3708379

---------- Forwarded message ----------
From: Konstantinos Koulouris <konkoulouris@yahoo.gr>
Date: 2015-01-10 6:33 GMT+00:00
Subject: Σχετ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ κύριο Αλέξη Τσίπρα.
To: Kyriakos Gkikas <kyriakosgkikas@gmail.com>

Κυριάκο καλημέρα,
δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας που δεν αναγνωρίζει την μεγάλη και αξιοθαύμαστη προσπάθειά σου !!!
Επειδή όμως είναι απαραίτητο να περάσει στον κόσμο το θέμα και επειδή τα πολυμελή όργανα (όπως η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" ) πρέπει να ανανεώνονται ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ!!! ,(ποιοι είναι τα μέλη,τι δράσεις κάνουν ,τι αποφασίζουν, σε ποιους τα λένε, από που ενημερώνονται, πως θα μάθει ο πολίτης ;;;) Εγώ κατανοώ τις αδυναμίες αλλά για να πείσεις τον απλό πολίτη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ!!!. Η υπογραφή απλώς , η επιτροπή, σε τίποτα δεν βοηθάει!!! νομίζω ότι πρέπει να δράσεις δυνατά ώστε η επιτροπή να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..."προεκλογικά" ...
είναι μοναδική ευκαιρία!!!!
....και για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση: γραπτώς σου δηλώνω ότι ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου προσωπικά !!! κανένα  οφίτσιο!!! αλλά μόνο βοήθεια και συμβολή  ως προς το αποτέλεσμα!!!

Στις 9:13 μ.μ. Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015, ο/η Kyriakos Gkikas <kyriakosgkikas@gmail.com> έγραψε:

Λονδίνο  09-01-2015
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
Υπόψη κύριου  Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ
Ιστοσελίδα: syriza.gr/tsipras

Αξιότιμε Κύριε Τσίπρα,
Μελλοντικέ Πρωθυπουργέ της Χώρας,

Σας ενημερώνω ότι :
Με έγγραφο από τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 η ΕΥΠΕ ( Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος ) ΤΜΗΜΑ Β’ ενημερώνει τόσο την Περιφέρεια Αττικής Γενική Δ/νση Προγ/σμου και Υποδομών (Υπόψη κ. Θ. Καρδοματέα), όσο και την ΔΕΚΕ υπόψη κ.Ι.Τσαρούχη σχετικά σε αίτημα που αφορά την ανανέωση (παράταση της χρονικής διάρκειας ισχύος) των Περιβαλλοντικών όρων που έχουν επιβληθεί για τhn ( ΟΕΔΑ) Γραμματικού – Μαραθώνα.

Σύμφωνα με την παράγραφο 8 γ του άρθρου 2 του (δ) σχετικού Νόμου, η ισχύς των υφιστάμενων Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) παρατείνεται μέχρι τη συμπλήρωση 10 ετίας από την έκδοση τους, εφόσον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ.

Σε μια πιθανή νίκη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου θα εξακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει την ΟΕΔΑ Γραμματικού – Μαραθώνα παράνομη όπως την έβλεπε μέχρι σήμερα και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάργηση της ???????

Θα οδηγηθούν οι ιθύνοντες και συντελεστές σε αυτό το έκτρωμα που μέχρι σήμερα κατασκεύασαν στα χέρια της Δικαιοσύνης  ??????????
Με Εκτίμηση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
ΥΓ – Η ΧΩΡΑ χρειάζεται RESTART  !!!

Ο Τσίπρας για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον... Μπάγεβιτς (VIDEO)
***************************************************************
**************************************************************
Λονδίνο  08-01-2015
ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ Η’ ΑΠΛΩΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ? ΑΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ Η’  ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ. ΑΚΥΡΩΝΟΥΝΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΡΑΓΕ ??????

Γιατί υπάρχει τρόπος αντίδρασης με σοβαρή και εγγυημένη πιθανότητα επιτυχίας, εάν και εφόσον η Περιφέρεια Αττικής ως κύριος του έργου κατασκευής της ΟΕΔΑ Γραμματικού – Μαραυώνα, συνταχθεί με τους κατοίκους και ενεργήσει στην πράξη σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και τις προβλέψεις της κείμενης νομοθεσίας και όσα διακήρυξε προεκλογικά και φαίνεται να προωθεί τώρα η ΝΕΑ ΑΡΧΗ της Περιφέρειας Αττικής και διοικούσα του ΕΣΔΝΑ.

Εάν η Περιφέρεια Αττικής ως κύριος του έργου θέλει πραγματικά και βαδίζει βάσει σχεδίου στη λογική της σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων, τα πράγματα είναι απλά ιδιαίτερα μετά την ακύρωση των διαγωνισμών για τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων, που συνιστά ουσιαστική μεταβολή στο αρχικά σχεδιασμένο έργο της ΟΕΔΑ Γραμματικού – Μαραθώνα και Β.Α. Αττικής.

Η ΟΕΔΑ Μαραθώνα – Γραμματικού παύει στην ουσία να υπάρχει αφού τα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ επεξεργασίας αποτελούσαν αναπόσπαστούς κρίκους στην αλυσίδα διαχείρισης της ΟΕΔΑ και μάλιστα προαπαιτούμενο της ΟΕΔΑ ώστε να γεννάται το υπόλειμμα διαλογής των απορριμμάτων που θα θάβεται στο ΧΥΤΥ.

Τα βήματα που θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν είναι τα ακόλουθα.

1. Επίσημη επικοινωνία διερεύνηση και συνεννόηση κατοίκων με την Περιφέρεια ως προς το κατά πόσο η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ Αττικής, να προβεί σε συνολική επανεξέταση του έργου της ΟΕΔΑ Μαραθώνα – Γραμματικού και Β.Α. Αττικής. Δηλαδή σε επανεξέταση της σκοπιμότητας, της χωροθέτησης, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων – ΜΠΕ και της άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λαμβάνοντας υπόψη.

α) ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΣΔΑ
β) ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2008/98 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4042/2012 ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4014/2011
γ) ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΠΡΑΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ (ΠΒΠ)
δ) ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΒΠ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2. Εφόσον η Περιφέρεια Αττικής διάκειται θετικά ως προς τα παραπάνω, τότε μπορεί να προβεί σε συνολική επανεξέταση είτε μετά από αίτημα των κατοίκων ή ασφαλιστικά μέτρα, είτε αυτεπάγγελτα ως κύριος του έργου και αποκλειστικά αρμόδια για τη διαχείριση των αποβλήτων της Αττικής.

3. Η Περιφέρεια Αττικής ακολούθως να αναθέσει σε εγνωσμένου κύρους μελετητή την επανεξέταση.

α) ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
β) ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ
γ) ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ( ΜΠΕ)  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2008/98 ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.4042/2012 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΒΠ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΒΠ ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΜΤΑ ΠΕΣΔΑ.

Επίσης,
Κατά την εκπόνηση της νέας ΜΠΕ μπορεί ο κύριος του έργου και αναθέτων τη μελέτη να ορίσει επιστημονική επιτροπή υπαλλήλων της και ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα ως επιβλέποντες και παρατηρητές με δικαίωμα υποδείξεων και άσκησης βέτο στο μελετητή βασιζόμενοι στο νέο σχεδιασμό της Περιφέρειας και τους στόχους και την κείμενη Νομοθεσία !!!

Στη περίπτωση αυτή προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως καλά γνώστη της υπόθεσης, αν βέβαια δέχεται αυτή τη πρόσκληση και αυτό το ρόλο τον πρώην Επιθεωρητή Περιβάλλοντος Δρ. Παναγιώτη Μέρκο.

Τότε και μόνο τότε θα καταλάβουμε πως εκπονούνται αυτές οι μελέτες με βάση τους κανόνες της επιστήμης και την κείμενη νομοθεσία και όχι με προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις για την εξυπηρέτηση ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ! ( Δεν είναι κακό να υπηρετούνται τα ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ αλλά μέχρι ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ)

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ( ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΛΜΗΡΟ ΒΗΜΑ ΑΡΑΓΕ ??????

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !!!!

Δεσμεύονται ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην επαναφορά στην υποθετική περίπτωση επόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει τον Δρ. Παναγιώτη Μέρκο στην αρχική του θέση ???

Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΠΕ
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΟΕΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟ ΧΥΤΥ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
( ΕΝΑ από τα μέλη της Επιτροπής των ΧΥΤΑ Γραμματικού – Μαραθώνα)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε τι σκέφτεσε ...