Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ - ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΣΜΠΕ και ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (και συνημμένο) ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΣΜΠΕ και ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)


ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (και συνημμένο) ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΣΜΠΕ και ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Η διοικούσα σήμερα ''αριστερά'' έχει γεμίσει ρουφιάνους, δωσίλογους, προδότες και κάθε είδους και ''ιδεολογικής'' προέλευσης μωροφιλόδοξα  δουλικά αποκυήματα προερχόμενα από κάθε είδους κομματικούς μηχανισμούς  (τα ίδια είναι όλα....η καλύτερη μήτρα όλων αυτών έχει φανεί να είναι το γιουνιβέρσιτυ οφ κούκου) .
Δημ. Δαμάσκος


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 12/ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015)

Το ‘’αριστερό-οικολογικό’’  ΥΠΑΠΕΝ ,  με την  υπογραφή της ‘’νέας’’ ΑΕΠΟ  ‘’κλείνει’’ , κατά την άποψή του, την  διετή περίοδο  ‘’ανασφάλειας’’ που η ‘’αφανής’’ συγκυβέρνηση (Σγουρού-Δούρου) της Π.Α. συνέχιζε το έργο χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση   ανοίγοντας τον δρόμο  στην ‘’επιτυχία’’ του πανελλαδικού τους  σχεδίου για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με την περιβαλλοντική καταστροφή και της Β.Α. Αττικής ,  κατά τα ‘’πρότυπα’’  της Φυλής.
Η  μέθοδος ήταν η γνωστή διαχρονική συνταγή με κύρια συστατικά, την παραπληροφόρηση (των ‘’εύκολα’’ παραπληροφορήσιμων) και την παραπλάνηση (των ‘’πρόθυμα’’ παραπλανήσιμων  βλ. ΣτΕ) που ενισχύθηκαν αποτελεσματικά  με ‘’παροχές’’ εξαγοράς εξαγοράσιμων συνειδήσεων,  σε όλους τους πολιτικούς-διοικητικούς  χώρους,  σε όλες τις κλίμακες  και με όλους τους τρόπους (πάντα κατά τα ‘’πρότυπα’’ της Φυλής).
Φαίνεται είχε ‘’κριθεί’’  ότι οι καρποί αυτών ‘’ενεργειών’’ δεν είχαν ακόμα ‘’ωριμάσει’’ μέχρι και το τέλος της θητείας του κ. Μανιάτη  και γι αυτό δεν τόλμησε, ούτε και αυτός,  να υπογράψει την ΑΕΠΟ.
Αυτό λοιπόν που δεν τόλμησε να κάνει ούτε η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το ‘’τόλμησε’’ η σημερινή συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλπ.) με τους κ.κ. Σκουρλέτη και Τσιρώνη , αποδεικνύοντας και στους πλέον ‘’διστακτικούς’’ ότι όλοι οι διαχρονικοί μηχανισμοί διαφθοράς , διαπλοκής και κακοδιοίκησης που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την κατάντια  έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην σημερινή ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ στερώντας της και τα τελευταία απομεινάρια του  κάποτε περιβόητου ηθικού της πλεονεκτήματός στην συνείδηση της κοινωνίας.
Οι ‘’διοικούντες’’ θεωρούν βασικό τους εργαλείο την ‘’παραπλανημένη’’  τελευταία  απόφαση του  ΣτΕ  την οποία και παρερμηνεύουν  περαιτέρω  προβάλλοντάς την ως  ουσιαστική απόρριψη της ύπαρξης των συνθηκών  αποκλεισμού (ρέματα, ρήγματα, υδροφορία κ.α.) 
Με αυτό επιχειρούν να μεταπείσουν το Ταμείο Συνοχής , που από τις 14/04/15 έχει απ εντάξει το έργο ως μη σύννομο με την περιβαλλοντική νομοθεσία  και την Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε.  με επίσημα έγγραφα από την Π.Α. που η αντίθεσή τους με τις προεκλογικές (και όχι μόνο) δηλώσεις και δελτία τύπου της κ. Δούρου  και των τοπικών υποστηρικτών της θέτουν νέες σταθερές για την μέτρηση της υποκρισίας, της ασέβειας και της προδοσίας.
Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η Επιτροπή Αγώνα που συνεδρίασε εκτάκτως  την Πέμπτη 12/Νοεμβρ./2015 αποφάσισε τα εξής:
1/
Tην διά παντός  αποβολή των κ.κ. Φ.Δεληβοριά και Β.Δελαγραμμάτικα
     (επί τούτου υπάρχει ειδική ανακοίνωση) .
2/ Καταγγέλλει το ΥΠΑΠΕΝ για την έγκριση της ΑΕΠΟ κατά της οποίας θα προσφύγει με κάθε δυνατόν νομικό μέσο.
3/ Καλεί τον Δήμαρχο Μαραθώνα να πάρει θέση.
4/ Απαιτεί την άμεση έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού  Συμβουλίου.
5/ Καλεί τους επικεφαλής των κοινοτήτων να συγκαλέσουν άμεσα ανοιχτή συζήτηση  για την οργάνωση δυναμικής κινητοποίησης.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ (17/11/2015 )
________________________ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
17/11/2015
Επειδή,  η Επιτροπή Αγώνα συγκροτήθηκε από ενεργούς πολίτες ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα,
Επειδή, αυτή η Επιτροπή πρέπει να μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με την εκάστοτε Κυβέρνηση, τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση αν χρειαστεί,
Επειδή, μπορούμε και θέλουμε να ρίξουμε γροθιά στο μαχαίρι όταν υπονομεύεται η αξιοπρέπειά μας και η ποιότητα της ζωής μας,
Επειδή, πρέπει να μπορούμε να καταγγείλουμε όλους όσους μας κορόιδεψαν ή θα μας κοροϊδέψουν χωρίς δεύτερες σκέψεις,
Επειδή, θέλουμε αγωνιστές που δεν θα διστάσουν να καταγγείλουν και την κ.Δούρου με την ψεύτικη πολιτική της, αλλά και την Κυβέρνηση ανοιχτά και με θόρυβο και όχι με σιωπηλά δελτία τύπου,
Επειδή, ζητάμε ανθρώπους που θα ανέβουν στο βουνό του αγώνα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να νικήσουμε, 
Επειδή, δεν θέλουμε να υπονομευόμαστε από κανέναν που δεν θέλει να πάει κόντρα στο σύστημα γιατί ωφελείται από αυτό,
Καταγγέλλουμε την δράση των κυρίων Δεληβοριά και Δελαγραμμάτικα, που από τη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία ο Σύριζα και στην Περιφέρεια αλλά και στην Κυβέρνηση άλλαξαν τον αγωνιστικό χαρακτήρα που είχαν μέχρι τότε και δεν συμβαδίζουν πλέον με τη δράση και το πνεύμα αυτής της επιτροπής και δεν μπορούν να λέγονται πλέον μέλη της.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια φίμωσής μας, στην ΟΜ Σύριζα Μαραθώνα, όταν προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για όλα όσα επιμελώς έκρυβε η Περιφέρεια και που αφορούσαν το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ.
Άλλωστε, ο ίδιος ο κ.Δεληβοριάς έχει θέσει τον εαυτό του εκτός, όταν ζήτησε δημόσια να διαλυθεί αυτή η Επιτροπή και να γίνουν εκ νέου εκλογές σε όλο τον Δήμο για να δημιουργηθεί άλλη, προφανώς κάτω από την δική του ομπρέλα.
Δεν θέλουμε να ανήκουμε σε κανένα κόμμα, δεν θέλουμε αρχηγούς. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη, ανεξάρτητοι από κομματικές ταυτότητες, έχουμε τη θέληση να πάμε κόντρα σε όλους και σε όλα όταν οι συνθήκες το απαιτούν.
Γραμματικό  17/11/2015
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ
--------
Πηγές: Δ. Δαμάσκος, Κυρ. Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε τι σκέφτεσε ...